Visoka škola zdravstva i socijalnog rada Sv. Elizabete, Bratislava, Slovačka

kao referentna i akreditovana visoka škola

Visoka škola zdravstva i socijalnog rada Sv. Elizabete, Bratislava, Slovačka je privatni neprofitni evropski fakultet sa sedištem u Slovačkoj. Možemo se pohvaliti međunarodnom akreditacijom, evropskim standardima, akreditovanim i ekskluzivnim programima. Trenutno na našem fakultetu studira preko 12.000 studenata, od čega više od 10.000 studenata studira eksternom metodom.

Kod vrednovanja u okviru celokupne akreditacije visokog školstva u Slovačkoj, u oblasti društvene i bihejvioralne nauke, Visoka škola zdravstva i socijalnog rada Sv. Elizabete, je zauzela prvo mesto.

Na osnovu rešenja Ministarstva školstva, nauke i istraživanja Republike Slovačke (broj rešenja), VSSeBP Sv Elizabete ima dislociranu jedinicu u Bačkom Petrovcu, Srbija, na adresi JNA 45, 21470 Bački Petrovac.

Reč rektora

Akademske studije EU: Socijalna nega

Akademske studije EU: Zdravstvena zaštita

  • Potrebno Vam je kvalitetno akademsko znanje?
  • Priznata diploma fakulteta u EU, USA i Srbiji?
  • Referentnost fakulteta na kojem se školujete?
  • Sigurnost da će te uspešno studirati?
  • Finansijski prihvatljivi uslovi – 740 Evra školarina?

Kako se vrednuju naše diplome u Srbiji i inostranstvu?

možete da se zapošljavate u EU, USA i drugim državama

Kao i u svim zapadnim zemljama i u Srbiji je sa radom počeo centar za vrednovanje stranih diploma koji nostrifikuje sve diplome stranih institucija. Troškovi vrednovanja strane diplome iznose 3.500,00 RSD.
Sve informacije u vezi Centra za informisanje o priznavanju inostranih visokoškolskih isprava i priznavanje u svrhu zapošljavanja – ENIC/NARIC Srbija, dostupne su na njihovoj web stranici (http://www.mpn.gov.rs/enicnaric-srbija/).

Predupis je u toku

Dobijate diplomu zemlje iz EU.

Steknite sledeća akademska znanja:

  • Bachelor (Bsc) nakon studija prvog stepena u trajanju od 7 semestara – 180 ECT
  • Master, (Msc) nakon studija drugog stepena u trajanju od 5 semestara (120 ECT)
  • Doktor nauka, (PhD) nakon studija u trajanju od 6 semestara (180 ECT)

Studije na daljinu

eksterna forma (distančni metod)

Studije na daljinu (distance) ispunjavaju sve osnovne zahteve profila državnog obrazovnog programa. Učenje na daljinu je za ljude koji mogu da se sami obrazuju, znaju da samostalno rade i odgovaraju im konsultacije sa nastavnikom putem interneta. Namenjene su studentima koji traže individualni nastavni plan i program iz bilo kog razloga (posao, boravak u inostranstvu i sl.)

Kod učenja na daljinu nije potrebno direktno učešće učenika u obrazovanju u prisustvu nastavnika. Dovoljno je da komuniciraju jedni sa drugima putem savremenih tehnologija, kao što je korišćenje e-learning alata. Studiranje na daljinu se obavlja putem korespondencije, telekomunikacionih medija i ostalih sredstava. Studijski materijali za odgovarajuće predmete su dostupni u Internet okruženju u elektronskom obliku, u obliku udžbenika i drugih studijskih materijala.

Studije se odvijaju u saradnji sa ugledim profesorima iz Slovačke i drugih zemalja, i gostujućim predavačima, stručnjacima iz pojedinih oblasti koji su na raspolaganju studentima u određeno vreme za konsultacije ili obuku.

Predupis je u toku

Upišite se u nekoliko koraka i započnite studije

Pozovite nas

Da razmotrimo uslove za Vaš upis

Dokumentacija

Donec in quam elit. Sed efficitur nunc in nisl sodales, luctus pulvinar eros facilisis. Maecenas tincidunt eros.

Planirajte vreme

Quisque aliquam, nulla id semper consectetur, justo augue consequat magna, at viverra erat dui quis sem.

Započnite studiranje

Duis eu magna ac velit ultrices sollicitudin ac in mauris. Etiam tempus, nisi eget vestibulum mattis.

Group Therapy

Mattis ipsum dolor sit amet, vesena tomosi elit. Ut elit tellus, luctus nec kesa , pulvinar dapibus edworad elit quam, iaculis sed semper sit amet, sollicitudin vitae nibh moresa at magna eu augue semper.

Studenti o nama

Integer purus velit, aliquet et ex sed, dictum pretium ante. Phasellus fermentum sapien nibh, semper egestas.

Ready to Get Started?

Mattis ipsum dolor lorem ipsum sit amet, vesena tomosi elit. Ut elit tellus, luctus nec kesa , pulvinar dapibus edworad elit quam, iaculis sed semper sit amet, sollicitudin vitae nibh moresa at magna eu augue semper.